Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Eyl 2021 #131 "Aşk deniz gibidir, fazla derine dalarsan derinlik sarhoşu olursun..." bana da hep aşklı meşkli şeyler çıkar oldu
"Aşk deniz gibidir, fazla derine dalarsan derinlik sarhoşu olursun..." bana da hep aşklı meşkli şeyler çıkar oldu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Eyl 2021 #132 "Adını yüksek sesle bağır, birileri duyacaktır..."
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Eyl 2021 #133 Ahaha tam benlik "Can boğazdan gelir. Ye ha ye ha ye ye..."
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 2 Eyl 2021 #134 Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Her kuşun eti yenmez, bunu ona güzelce anlatmalısınız..."
Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Her kuşun eti yenmez, bunu ona güzelce anlatmalısınız..."
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 3 Eyl 2021 #135 YoRuMSuZ ya birde sen bak kurabiyeye bakalim sende ne cikacak )) belkim benim gibi merak edenler vardir )
YoRuMSuZ ya birde sen bak kurabiyeye bakalim sende ne cikacak )) belkim benim gibi merak edenler vardir )
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Eyl 2021 #137 Şans kurabiyesi gündemime hakim "Boş duranı Allah'da sevmez kulda, boş durma çalış..."
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 15 Eyl 2021 #138 "Her işte bir hayır vardır, bunu hiç unutmayın..." elbette
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Eyl 2021 #139 ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Seviyor ve seviliyorsun, daha ne istiyorsun..."
-araz- EYVALLAH... V.I.P 15 Eyl 2021 #140 "Sevmek öyle yüce bir duygudur ki, onu yakalamak cesaret ister..."