CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 15 Eyl 2021 #141 ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Senin için gece hayatı görünüyor..."
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Eyl 2021 #142 cok dogru farkindayimİşinizde sizi çekemeyenler var, dikkatli olmalısınız... 1 ci sayfaya gitmemek icin tekrar link ekleyim buraya Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
cok dogru farkindayimİşinizde sizi çekemeyenler var, dikkatli olmalısınız... 1 ci sayfaya gitmemek icin tekrar link ekleyim buraya Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 15 Eyl 2021 #143 Değişmeyen tek şey sevgidir her zaman sevgi dolu olun..."
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 15 Eyl 2021 #144 "Arkadaşınıza güvenebilirsiniz..."
Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Eyl 2021 #146 "Yakınlarınızı ilgilendiren sevindirici bir haber alacaksınız..."
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Eyl 2021 #147 "Benim aşkımı anla diye yalvarıyor, neden görmüyorsun ki?" ahahaa bu kafayi yemis ) sanirim beni 17 lik sandi
"Benim aşkımı anla diye yalvarıyor, neden görmüyorsun ki?" ahahaa bu kafayi yemis ) sanirim beni 17 lik sandi
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 17 Eyl 2021 #148 "Birileri seni çekiştiriyor, çevrene dikkat et..."
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 17 Eyl 2021 #149 "Bu sabah ki sürprize hazırlıklı olun..." beklemedeyim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Eyl 2021 #150 Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar? "O sana geri gelecek..."
Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar? "O sana geri gelecek..."