-araz- EYVALLAH... V.I.P 17 Eyl 2021 #151 Sizin ikinizin arasında gerçek bir arkadaşlık bağı var..."
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Eyl 2021 #152 -araz- dediki: Sizin ikinizin arasında gerçek bir arkadaşlık bağı var..." Genişletmek için tıklayın... O benim ama eksik söylemiş arkadaşlıktan çok daha öte
-araz- dediki: Sizin ikinizin arasında gerçek bir arkadaşlık bağı var..." Genişletmek için tıklayın... O benim ama eksik söylemiş arkadaşlıktan çok daha öte
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Eyl 2021 #153 Ahaha eskilere takılı kaldı benim şans kurabiyem ama ben oralari çoktan geçtim "Eski aşklar bir gün geri gelir..."
Ahaha eskilere takılı kaldı benim şans kurabiyem ama ben oralari çoktan geçtim "Eski aşklar bir gün geri gelir..."
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 21 Eyl 2021 #154 1 ci sayfaya gitmemek icin tekrar link ekleyim buraya Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. "Seni çok onore eden gözlerinin önünde, hadi bul..."
1 ci sayfaya gitmemek icin tekrar link ekleyim buraya Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. "Seni çok onore eden gözlerinin önünde, hadi bul..."
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Eyl 2021 #155 Zaman kalbini dinleme ve izleme zamanıdır..." cok dogru demis
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Eyl 2021 #156 "Çevrenizde çok seviliyorsunuz bunu da hak ediyorsunuz..." miii acaba???
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Eyl 2021 #157 "Zamanını boş şeylere harcama yapacak daha güzel şeyler var..."
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Eyl 2021 #158 "Örümcek bir ağ oluşturdu mu, aslanı bile yakalayabilir..."
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 22 Eyl 2021 #159 Kalp hediye olarak alınmamalıdır, o hak edilmelidir"
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Eyl 2021 #160 ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Yakın bir zamanda büyük bir aşk yaşayacaksın..." nerde bu benim askim falimda cikti bana ne
ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Yakın bir zamanda büyük bir aşk yaşayacaksın..." nerde bu benim askim falimda cikti bana ne