merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 22 Mrt 2019 #1,291 Düş dediki: Kuru fasulyeyi de hatırlatırım Genişletmek için tıklayın... Bidahaki asansörde kalisimizda onu da yaparız.? Sen de pilav yap bari?
Düş dediki: Kuru fasulyeyi de hatırlatırım Genişletmek için tıklayın... Bidahaki asansörde kalisimizda onu da yaparız.? Sen de pilav yap bari?
Düş Özel Üye Özel üye 22 Mrt 2019 #1,292 merakettim dediki: Bidahaki asansörde kalisimizda onu da yaparız.? Sen de pilav yap bari? Genişletmek için tıklayın... Mecbur muyum
merakettim dediki: Bidahaki asansörde kalisimizda onu da yaparız.? Sen de pilav yap bari? Genişletmek için tıklayın... Mecbur muyum
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 22 Mrt 2019 #1,293 Düş dediki: Mecbur muyum Genişletmek için tıklayın... Ben kuru fasulye yaptığım için mecbursun?
Düş Özel Üye Özel üye 26 Mrt 2019 #1,297 merakettim dediki: Çığlık atardım ? Genişletmek için tıklayın... Çok haklı.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 27 Mrt 2019 #1,300 Düş dediki: Biz bayağı eğlenirdik ? Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle ? Sohbet ederdik bide Nevşehir den bahsederdik?
Düş dediki: Biz bayağı eğlenirdik ? Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle ? Sohbet ederdik bide Nevşehir den bahsederdik?