GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 14 Tem 2019 #1,303 Sabahlardik hatta belkide asansörü kendimiz kapatir yanimizdaki cay kahveyi cikariri Piknik filan yapabilirdik
Sabahlardik hatta belkide asansörü kendimiz kapatir yanimizdaki cay kahveyi cikariri Piknik filan yapabilirdik
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #1,304 Olabilirdi ama uzun süre kapalı alanda darlanırız ya çıkalım byerlerde çay kahve içelim diye konusurduk
Olabilirdi ama uzun süre kapalı alanda darlanırız ya çıkalım byerlerde çay kahve içelim diye konusurduk
Artemis Özel Üye Özel üye 16 Tem 2019 #1,305 Bence o beni sakinleştirmeye çalışırdı çok korkarım acayip ??
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Tem 2019 #1,306 ona birşeyler anlatırdım dikkati dağılır jorkmazdı
EsRaRenGiz . Özel üye 18 Tem 2019 #1,308 Escarfe dediki: Şurada çayda olsa dedikodu ederdik Genişletmek için tıklayın... O sorular hazırlar ben cevaplardım, iyi olduğu bir alan.
Escarfe dediki: Şurada çayda olsa dedikodu ederdik Genişletmek için tıklayın... O sorular hazırlar ben cevaplardım, iyi olduğu bir alan.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Arl 2020 #1,310 Sohbet ederdik