• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

yaren*le katreler

Ve gider, konar yüreğim çocukluğuma!..
Yüzümde kocaman bir gülümseme var, yüreğimde gizlediğim hiç bir keder yok.

Sakladığım en büyük sırrım, okul çıkışı arkadaşlarımla kalan paramızı birleştirip aldığımız bir külah dondurma. 3 çocuk ve 1 külah dondurma! Anneme sorarsanız 'sağlıksız!'; bana sorarsanız hayatımda yediğim en lezzetli dondurma. İnsanlarla birşeyler paylaşmayı ilkokulda bu şekilde başlatıyorum. Paylaştıkça kayıplarım artıyor. Hasarsız diye övündüğüm kalbim, çizilmeye başlıyor ikinci ele düşüyor. Diyorum ki; yine üstüne basa basa "Annem haklıymış!"... Çok sağlıksız!!!

Sen benim;
yoklugunu sindiremediğim,
En büyük özlemim,
...Acısını dindiremediğim,
En derin yaram,
... ...Yere göğe sığdıramadığım,
Kalbime sığdırdığım,
Bütün hiçlerin içinde varlığım,
Anlata anlata bitiremediğimsin..♥

DOST" için Sırtımı "KÖPRÜ" yapmaya Hazırım ben..
Yeter ki "TEMIZ" KaLpLeri taşıyan "AYAKLAR" geçsin üstümden..
Herşey SEN oLsun şu dünyada ve oLmasın, SEN oLmayan dünya da SevgiLi.!
Kapına geldik; AŞK-ı öğret bize ve aşkını ver yürekLerimize...
AŞK oLsun BAKİ oLsun...

susmalarım artık acı veriyor.içimde bir yerlerde yanan o cehennem artık beni esir ediyor.kelimeler asla ulaşması gereken yerlere ulaşmıyor.belkide bu yüzden susmayı bu kadar çok seviyorum.sessiz bir çığlıkla anlatmak istediklerimi anlayan insan olmaması belkide benim hatam.insanlar bu kadar sağırken sessizliği kim duyabilir ki...ben her geçen gün ölüyorum.her geçen gün içimde bir yerlerde beni paramparça eden sırlar,acılar,unutulması gerekenler ama asla unutulamayanlar.geleceğe bağlayan ne var beni hala bilmiyorum.yaşıyorum amaçsızca hayalsiz hissiz,bir ölüden farksız...ama iyi oynuyorum oyunumu kimse bilmiyor beni,kimse gerçekten beni anlayamıyor.bazen birisi acılarıma dokunuyor.o an herşey tuz buz oluveriyor.ben tekrar güçsüz,aciz bir hal alıveriyorum derken,düşünmüyor unutuyor,soğuk acımasız biri oluyorum.sahi hayatım nereye gidiyor,ben nereye gidiyorum.bunca başarının arkasındaki başarısızlıklar,kaybedişler neden hala eksiklik veriyor.unutsam ,unutabilsem,unuttuklarımı bile unutsam...

Hangi kapıyı iki kere çalsak "Yine mi sen" derler... Hangi sözü iki kere söylesek "Kaç defa duyduk, hep aynı şeyler" derler... Rabbimmm...! Sen beni 1000 kere bağışlarsın 1001. kez kapını çalarım ama bana "Yine mi sen, aynı şeyleri çok duydum" demezsin...

UmuT....

>KaRAnLık BİR AKşAmDa Buğulu CaMa GÜNeş ResMi çizmektir

UmUT....

KiMi zaman olması İÇİn Tanrıya bakarak hıçkırıklar içinnde aglamaktır

UmUt....

Belkide SAhip oldugu TEk Şey..

UmUt....

Belki DE koskoca Bİr YALAN.....

Aşk bilmektir Ey Sevgili!
Bir tek yârı bilmek, onu candan daha aziz bilmektir.
Ondan gayrı bildiklerinin hiçbir şey olduğunu dünyanın onunla mana bulduğunu bilmektir.
Onun selamı ile gelen bela olsa Eyvallah diyebilmektir.
Kızmana, gülmene, gelmene, gitmene hepsine Eyvallah. Bilesin!

Geri