• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

yaren*le katreler

Beklemek....."

Bakmayın öyle sekiz harf, üç hece, tek kelime olduğuna...
ne anlamlar barındırır içinde... ve ne zor bir kelimedir...
hem söyleyen... hemde söyleten için...
bekleyen bekler, bekleten bekler...

Susmalıyım belkide..!

Kelimeleri,cümleleri,mısraları öylece kefenleyip gömmeliyim. Ne sahibim bu yerde, ne kiracı... Sadece ~ ö m ü r l ü K ~ misafirim, yüreğim kıymet bilene emanet..!

Gitmekle kalmak arasında ince bir çizgidir mutluluk ya da hüzün. Gitmek mi mutluluktur? Kalmak mı hüzün? Kalmak mı mutluluktur? Gitmek mi hüzün?

Ben öyLe herkesi sevmedim.! Her seviyorum diyeni de içime buyur etmedim.!Şimdi kimse Bana kalkıp da "NİYE" diye sormasın...Onun kadar sevebileceğim bir yüreğe denk gelmedim...Bizde yaşamak var, yalvarmak asla.! Sevmek var, aldatmak asla.!Sevmesini Bilmiyorsan sevme, sevenede ihanet etme, edenide asla affetme... Konuşmak istediklerim kadar sessizim...Lafımız meclise değil Nefes alan herkese...

Senin aşktan yana nasibin varsa;dokunsan da yanacaksın,dokunmasan da...İyi bil ki;bazıları hasrette yanar,bazıları da vuslatta.

Ben öyLe herkesi sevmedim.! Her seviyorum diyeni de içime buyur etmedim.!Şimdi kimse Bana kalkıp da "NİYE" diye sormasın...Onun kadar sevebileceğim bir yüreğe denk gelmedim...Bizde yaşamak var, yalvarmak asla.! Sevmek var, aldatmak asla.!Sevmesini Bilmiyorsan sevme, sevenede ihanet etme, edenide asla affetme... Konuşmak istediklerim kadar sessizim...Lafımız meclise değil Nefes alan herkese...

işte budur emegine saglık Kuzucugum....

Daha o gün anlamalıydım bu ilişkinin yazgısını
Takvim tutmazlığını
Aramızda bir düşman gibi duran
Zaman'ı
Daha o gün anlamalıydım
Benim sana erken
Senin bana geç kaldığını...

Geri