yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Ock 2012 #191 Dinle hatırladıkça üzüyor beni çekilirken yaktığım rüya. Mevsimlerden keder mi söyle? Ne giysem yakışmıyor uçurumlardan başka. Dağıtmıyor hiçbir güneş ruhumdaki sisi. Ve ben hala yarın güzeldir diyorum,kalmasa da albenisi.
Dinle hatırladıkça üzüyor beni çekilirken yaktığım rüya. Mevsimlerden keder mi söyle? Ne giysem yakışmıyor uçurumlardan başka. Dağıtmıyor hiçbir güneş ruhumdaki sisi. Ve ben hala yarın güzeldir diyorum,kalmasa da albenisi.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Ock 2012 #192 O kadar sahte yaLANCI insanLar varki; KopyaLamadan duvara yapıştırasım geLİYOR
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Ock 2012 #194 saol cnm benim şimdilik tek başına halledebilirim çok sıkışırsam haber veririm
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Ock 2012 #197 sayfamı kaynatmanıza izin vermem çıkın buradan
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Ock 2012 #198 Kuzucuk maalesefki öyle dünya döndükcede hep öyle olacak maskeli balo düşün
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Ock 2012 #199 Bu saatten sonra Cehennemde bile karşılaşsak, Yine İçim ISINMAZ sana..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 13 Ock 2012 #200 '-Pembe OLsa da ßenim KimLiğim ßir çok Adam Sıfatı İle Gezenden Daha 'M A V İ ' Yüreğim. !-'