yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Ekm 2012 #521 Severek çıkmadığın bir yolda attığın her adım sana da azaptır, yola da...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Ekm 2012 #523 arz-ı hal dediki: atif aslam dinle iyi gelir ; Genişletmek için tıklayın... o kim kıss
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Ekm 2012 #524 sitem* dediki: o kim kıss Genişletmek için tıklayın... hintli bir panpamız,dertleri hintçe dile getiriyor
sitem* dediki: o kim kıss Genişletmek için tıklayın... hintli bir panpamız,dertleri hintçe dile getiriyor
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Ekm 2012 #525 arz-ı hal dediki: hintli bir panpamız,dertleri hintçe dile getiriyor Genişletmek için tıklayın... he anladım türkçe beceremedik hintçe çözecez derdimizi oda güzel
arz-ı hal dediki: hintli bir panpamız,dertleri hintçe dile getiriyor Genişletmek için tıklayın... he anladım türkçe beceremedik hintçe çözecez derdimizi oda güzel
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Ekm 2012 #526 sitem* dediki: he anladım türkçe beceremedik hintçe çözecez derdimizi oda güzel Genişletmek için tıklayın... baktın hintçe de olmadı,arapça,çince falanla çözeriz,niyetimiz çözmekse,bize her yer hindistan
sitem* dediki: he anladım türkçe beceremedik hintçe çözecez derdimizi oda güzel Genişletmek için tıklayın... baktın hintçe de olmadı,arapça,çince falanla çözeriz,niyetimiz çözmekse,bize her yer hindistan
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Ekm 2012 #527 arz-ı hal dediki: baktın hintçe de olmadı,arapça,çince falanla çözeriz,niyetimiz çözmekse,bize her yer hindistan Genişletmek için tıklayın... ni dimek ni dimeeekk sen nerde ben ordaa
arz-ı hal dediki: baktın hintçe de olmadı,arapça,çince falanla çözeriz,niyetimiz çözmekse,bize her yer hindistan Genişletmek için tıklayın... ni dimek ni dimeeekk sen nerde ben ordaa
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Ekm 2012 #528 sitem* dediki: ni dimek ni dimeeekk sen nerde ben ordaa Genişletmek için tıklayın... takıl bana hayatını yaşahastane hastane geziyorum seni de götürem mi?
sitem* dediki: ni dimek ni dimeeekk sen nerde ben ordaa Genişletmek için tıklayın... takıl bana hayatını yaşahastane hastane geziyorum seni de götürem mi?
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Ekm 2012 #529 arz-ı hal dediki: takıl bana hayatını yaşahastane hastane geziyorum seni de götürem mi? Genişletmek için tıklayın... götür yafrum götür senle her yer bana paris
arz-ı hal dediki: takıl bana hayatını yaşahastane hastane geziyorum seni de götürem mi? Genişletmek için tıklayın... götür yafrum götür senle her yer bana paris
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Ekm 2012 #530 sitem* dediki: götür yafrum götür senle her yer bana paris Genişletmek için tıklayın... demi baby,gel gel gel güzelim
sitem* dediki: götür yafrum götür senle her yer bana paris Genişletmek için tıklayın... demi baby,gel gel gel güzelim