yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Hzr 2013 #632 Ve bilirim; yalnızlık ağırdır... Yalnızlık ağrıdır...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Hzr 2013 #633 Bu kadar şeyi biliyorum, ama soluk borumun ucunda sızıya dönüşen hissi ne yapacağımı bilmiyorum...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Hzr 2013 #634 Bazen terk edip gitmeli bu şehri kendi çaresizliğinde... Bazen inceldiği yerden kopmalı hayat...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 13 Hzr 2013 #635 Ve şimdi şöyle dua ediyorum Allah'a: -Olanlar oldu Allah'ım, Bütün bu olanların ağırlığından bizleri kolla...
Ve şimdi şöyle dua ediyorum Allah'a: -Olanlar oldu Allah'ım, Bütün bu olanların ağırlığından bizleri kolla...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 14 Hzr 2013 #636 Düşündüğüm şeyleri ifade etmek için düşünmediğim şeyleri söylemek zorunda kalıyorum bazen..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Hzr 2013 #637 Ne çok şey anlatır aslında, Boğazda düğümlenen, Belki de hiçbir zaman söylenemeyen O iki kelime...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Hzr 2013 #638 Kime ne emanet ettiysem ya kırdı ya kaybetti... AnLadım ki en güzeL emanet sahibi ALLAH (C.C)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Hzr 2013 #639 Zaman bütün boşlukları dolduruyor bazen gam ile keder ile bazen elden tutan eller ile..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Tem 2013 #640 Giden sadece bedenmiş. Ruhlar yüreğimizde misafirmiş her daim…