'katniss' Üstat 13 Ags 2013 #11 şu kendini bilmez insancıklara sinir oluyorum yaa artiz mektebinden fırlamışlar ..
'katniss' Üstat 14 Ags 2013 #12 arkadaş vatandaşşın %90ı kaza raporu için geliyorrr yara bere içinde içiyormu mu bu millet yav
'katniss' Üstat 15 Ags 2013 #14 ayıptır günahtırrr yaaa hala şu devirdee küçücük çocuğu evlendiriyolarrrr eşşek kadar adamlaa offf kızın suratındaan evlenmek istemiyorummm diye haykırıyor sanki puffff
ayıptır günahtırrr yaaa hala şu devirdee küçücük çocuğu evlendiriyolarrrr eşşek kadar adamlaa offf kızın suratındaan evlenmek istemiyorummm diye haykırıyor sanki puffff
'katniss' Üstat 15 Ags 2013 #15 arkadaş psikolojimimi bozmaya çalışıyorsunuz bir kardeş bir kardeşi nasıl hamile bırakır yaa üstelik 14-15 yaşlarındaa ürperdim: puffffff
arkadaş psikolojimimi bozmaya çalışıyorsunuz bir kardeş bir kardeşi nasıl hamile bırakır yaa üstelik 14-15 yaşlarındaa ürperdim: puffffff
'katniss' Üstat 16 Ags 2013 #17 zuğaşi_bere dediki: ne atraksiyonlu işin varmış Genişletmek için tıklayın... =)=) aksiyon ihtiras ne arasan mevcut
zuğaşi_bere dediki: ne atraksiyonlu işin varmış Genişletmek için tıklayın... =)=) aksiyon ihtiras ne arasan mevcut
'katniss' Üstat 19 Ags 2013 #19 Püsküllü Huni dediki: sen bi tv programı yapsanya.. iyi para kazanırsın Genişletmek için tıklayın... vallaaa reyting tavan yapar
Püsküllü Huni dediki: sen bi tv programı yapsanya.. iyi para kazanırsın Genişletmek için tıklayın... vallaaa reyting tavan yapar
Püsküllü Huni Katılımcı 19 Ags 2013 #20 ORgAniZe İşLeR dediki: vallaaa reyting tavan yapar Genişletmek için tıklayın... yalçınla beraber yapın bide tam olsun
ORgAniZe İşLeR dediki: vallaaa reyting tavan yapar Genişletmek için tıklayın... yalçınla beraber yapın bide tam olsun