'katniss' Üstat 20 Ags 2013 #21 Püsküllü Huni dediki: yalçınla beraber yapın bide tam olsun Genişletmek için tıklayın... hahahhahahah yalçın abiyi çıldırtırım ki ben
Püsküllü Huni dediki: yalçınla beraber yapın bide tam olsun Genişletmek için tıklayın... hahahhahahah yalçın abiyi çıldırtırım ki ben
'katniss' Üstat 28 Ags 2013 #23 -toprak- dediki: ip değil eline simit parçası ver takip ede ede bulur herklde ) Genişletmek için tıklayın... ooooo vatandaşmı herşeyi hazır istiyor
-toprak- dediki: ip değil eline simit parçası ver takip ede ede bulur herklde ) Genişletmek için tıklayın... ooooo vatandaşmı herşeyi hazır istiyor
'katniss' Üstat 28 Ags 2013 #25 -toprak- dediki: bi bardakta çayy hem içer hem yer hemde solonu bulur Genişletmek için tıklayın... ohhhhh başka derdiniz yaa vatandaş istiyorki dilekçeyi yaz ifadeyi var benim yerime mahkemeye gir kararı çıkart elime ver bir zahmet evime bırak
-toprak- dediki: bi bardakta çayy hem içer hem yer hemde solonu bulur Genişletmek için tıklayın... ohhhhh başka derdiniz yaa vatandaş istiyorki dilekçeyi yaz ifadeyi var benim yerime mahkemeye gir kararı çıkart elime ver bir zahmet evime bırak
-toprak- Üye 28 Ags 2013 #26 he bide yemk ısrmala ne var böyle işe o zmn herkes suç işler Allah muhafaza )
'katniss' Üstat 28 Ags 2013 #27 -toprak- dediki: he bide yemk ısrmala ne var böyle işe o zmn herkes suç işler Allah muhafaza ) Genişletmek için tıklayın... aman amannnn rahat dursun vatandaş
-toprak- dediki: he bide yemk ısrmala ne var böyle işe o zmn herkes suç işler Allah muhafaza ) Genişletmek için tıklayın... aman amannnn rahat dursun vatandaş
'katniss' Üstat 29 Ags 2013 #30 offfffffffffff nasıl böye kokabiliyorsunuz bayılmak üzereyimmmmmmm...