• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

berna 'dan... tuhaf olaylar=)

:D:D:D kadının topuğundan öyle bir ses çıkıyor ki sol sağ sol sağ sol sağ sol sağ kıt a dur 1 -2 dedim:D:D kadın pel pel baktı ne düşündüki:D:D:D

vatandaşın biriyle aramda geçen komik konuşma:D

vatandaş: hanfendi eşim yatıyor ben geldim onun yerine
ben: beyfendi eşiniz neyden yatıyor hapiste.
vatandaş:aman hanfendi ne hapisi evde eşim hasta yatıyor
ben :koptum tabi :D:D:D:D beyfendi ne bilim ben yatıyor diyince hapiste sandım
vatandaş:aman hanfendi ağzınınzdan yel alsın:D:D:D

12.12.12 negzelmiş ya ;d
11.12.13 ne oldu yahu

evet ya çok şanlı bir gün denk geldi 11.12.13:D:D o günde benim 1yılımı 1 gün önçeden kutlayıp pasta kestim gün:):) o günü ayın 12si sandım:D:D hahahhah:D:D:D çok komik olduu

12.12.12nin hikayeside komik annemi 10nunda falan kaç kere aramış adliye berna nın işe başlaması gerekiyor diye annem teli açmamış yabancı numara diye polisler babamın numarasını araştırıp bulmuşlar oda 12sine denk geldi nasip işte:D:D:D:D

evet ya çok şanlı bir gün denk geldi 11.12.13:D:D o günde benim 1yılımı 1 gün önçeden kutlayıp pasta kestim gün:):) o günü ayın 12si sandım:D:D hahahhah:D:D:D çok komik olduu

12.12.12nin hikayeside komik annemi 10nunda falan kaç kere aramış adliye berna nın işe başlaması gerekiyor diye annem teli açmamış yabancı numara diye polisler babamın numarasını araştırıp bulmuşlar oda 12sine denk geldi nasip işte:D:D:D:D
ne yapsaydı kadıncağız, yabancı numara imişşşş :rolleyes:

Geri