CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 19 Ksm 2021 #1 10 soruluk kamyon arkası yazıların sonuna yaklaştık. Bakalım bu sözü bilebilecek misiniz. □□□□□ □□□□□□□ □□□ □□□□ □□□□□□□□□□□□ □□□□□□□ □□□□□□□□ Başarılar
10 soruluk kamyon arkası yazıların sonuna yaklaştık. Bakalım bu sözü bilebilecek misiniz. □□□□□ □□□□□□□ □□□ □□□□ □□□□□□□□□□□□ □□□□□□□ □□□□□□□□ Başarılar
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2021 #21 Değiştir çünkü bu harfi istemiştin Bundan sonraki süreçte sponsor bulursam her harf için ödemesi yapacağım Upvote 0 Downvote
Değiştir çünkü bu harfi istemiştin Bundan sonraki süreçte sponsor bulursam her harf için ödemesi yapacağım
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2021 #24 violeta dediki: Yok mu Genişletmek için tıklayın... Kendin istemiştin H harfini zaten sözde geçiyor Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2021 #25 violeta dediki: Z? Genişletmek için tıklayın... 1 tane □□□m□ □□□c□□□ y□z □□□□ h□t□rl□□□k□□ □□□c□□□ y□l□rs□□ Upvote 0 Downvote
violeta dediki: Z? Genişletmek için tıklayın... 1 tane □□□m□ □□□c□□□ y□z □□□□ h□t□rl□□□k□□ □□□c□□□ y□l□rs□□
M Misafir847 Ziyaretçi 20 Ksm 2021 #26 CANISIKILANADAM dediki: Kendin istemiştin H harfini zaten sözde geçiyor Genişletmek için tıklayın... Tamam görmemişim ne var kafam dolu benim Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Kendin istemiştin H harfini zaten sözde geçiyor Genişletmek için tıklayın... Tamam görmemişim ne var kafam dolu benim
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2021 #28 1 tane - O kafa dolu olayını ben çok yaşadım □□□m□ □□□c□□□ y□z b□□□ h□t□rl□□□k□□ □□□c□□□ y□l□rs□□ Upvote 0 Downvote
M Misafir847 Ziyaretçi 20 Ksm 2021 #29 Allah'ım ya bak o kadar harf buldum başkası gelip söyleyecek şimdi cevabı az yardım et Upvote 1 Downvote