Kaynak ikonu

Okul Kütüphane (Eğitim - Kurumlar) 1.1

İndirmek için giriş yapınız
Hocam, biz kitaplarımızı DN ye göre kaydettiğimiz için ***/*** şeklindeki sınıflandırmayı kullanamıyoruz. Programın kodlarını değiştirerek bunu yoluna koymak mümkün müdür? Yani DN ye göre... ya da / dan sonra 4 haneli rakam kullanalım. Selamlar

Hocam maalesef kitap alış-veriş işlemlerini Rak Kodu aracılığı ile verecek şekilde hazırlamıştım. Aslında başlangıçta Demirbaş No diye düşündüm ancak okulumuzun kütüphanesindeki görevli özellikle raf kodu olmasını istemişti.

Eğer okul değil de sınıfta kullanacaksanız programda birkça değişiklik yapıp sınıflarda kullanılabilecek şekilde uyarladım. Demirbaş No 4 haneli ve kitap alış-veriş işlemleri de DN ya göre yapılabiliyor.

İyi çalışmalar.

Hocam, okul kütüphanesinde (ki burası büyük bir okul) kullanacağım. Bu prg ın okul prog.dan eksiği var mı? Bizi kısıtlar mı? Belki de ***/**** şeklinde olursa dewey onlu sisteme geçiş daha zahmetsiz olacak.

Hocam programda hiçbir kısıtlama yok. Veritabanı olarak Access kullanıldı. 10 000 kayıttan sonra yavaşlama olabilir. Eğer yavaşlama hissederseniz Veritabanı Onarım (Program menüsünden) bölümüne arada klikleyin.

düzenlenmiş hali güzel özellikle üyelerin okudukları kitaplarıda gösterdiği için.ama ben diğer versiyonu kullanıyordum kiatp ve üye listeleri orda kayıtlı.ordan buraya sorunsuz nasıl aktarabilirim?

Db şifresi ile programın ne alakası var anlayamadım. Siz programı kullanacaksınız. Program otomatik olarak verilerinizi db ye kaydedecek. Program bedavadır ve sınırsız kitap kaydına müsaittir.

İnsanları yanıltan yazılar yazmayın lütfen!!!

Veritabanını manuel anlamda kullanabilirsiniz diye bir ibare mi var programda? Ve database kullanan programın db sini açtınız bugüne kadar?

hocam slm 9999 kayıttan sonrasını kaydetmiyor.Daha sonra yazdıklarımızı siliyor acil yardım lütfen :(

Eski 1.0 versiyonu yüklüydü onu silip 1.1 versiyonunu az önce yükledim veri tabanınıda yedeklemiştim. Yeniden denedim, nafile değişen bir şey yok 4 karakterden sonrasını kaydetmiyor. 9999 a kadar kaydediyor 10000 ve üstüne kayıt işlemine başlayınca kaydetmiş gibi gösteriyor, sayfa değiştirip tekrar yeni kayıt bölümüne gelince 9999 dan sonraki kayıtları silmiş olduğunu görüyorum. Bunu defalarca tekrar ettim değişen bir şey yok.Bu arada veri tabanınıda onar dedim belki faydası olur diye ama farketmedi. Kütüphanedeki kayıt sürecimiz yarıda kaldı. Acil bir çözüm bekliyorum hocam sizden. Teşekkür ederim.

Geri