Kaynak ikonu

Okul Kütüphane (Eğitim - Kurumlar) 1.1

İndirmek için giriş yapınız
merhabalar;
okulumuzda sizin programınızı sorunsuz kullanıyoruz fakat programla ilgili bir eksikliği ve öneri sunmak istiyorum.üyelerinde okuduğu kitapları kaydetsek çok daha iyi olacak.ben böyle bir menü eklensin istiyorum.üyeye girdiğimizde okuduğu tüm kitapları görebilelim.böyle birşey mümkünmü acaba?şimdiden teşekkürler....
İstatistikler bölümünde ;
* En çok okunan kitaplar,
* En çok okuyan sınıflar,
* En çok kitap okuyanlar görülebiliyor.

Sanırım istediğiniz, herhangi bir üyenin hangi kitapları okuduğunu liste halinde görebilmek. Bunu liste halinde göremezsiniz ama istatistikler bölümündeki programın sürpriz yumurta bölümünde karışık olarak görebilirsiniz. (Gizli bölüme 1 yazdığınızda çıkan menü.)

Fikir güzel. Versiyon yenilemek için fırsat bulursam mutlaka bunu ekleyeceğim. Teşekkürler.

ilgi ve alakan için teşekkürler.bu programı ben aynı zamanda sınıfım içinde kullanıyorum.ve öğrencilerin okuduğu kitapları görememem bence eksiklik.programlamadan anlasam ben el atardım ama anlamıyorum.bence biran önce böyle bir bölüm eklenmeli.üyeye tıkladığımızda üyenin okuduğu kitaplar listelenmeli.(ayrıca gizli bölüm demişsiniz ama ben göremedim gizli bölümü)
istediğim bölümünde eklendiği yeni versiyonu dört gözle bekliyorum.çok teşekkürler.

üyelerin okudukları kitapların listelenmesi konusunda bir gelişme yokmu?Biz okul olarak dört gözle bu eklentiyi bekliyoruz.Şimdiden yorumsuz kadeşime teşekkür ediyorum.

Öncelikle elinize sağlık.Çok faydalı bir proğram.

Bir dahaki güncelleme için bir önerim olacak mümkünse.

Kitap verilen bir üyeye kısıtlama yapılabilirse çok iyi olur.Mesela bir veya iki kitap almış bir üyeye bir sonraki kitap vermede bir kısıtlama olursa güzel olur.
Teşekkürler.

Sömestri tatilinde sınıflar için basitleştirilmiş ve net girişlerinde okunan kitaplar konusunda istenilen kriterleri içeren bir sürüm yapmayı düşünüyorum. ( şu anki versiyon üzerinde değişiklik yaparak) Ancak programın kütüphaneler için olan şu anki güncel versiyonu yenilemek için sanırım vaktim olmayacak.

Hocam Saygılar,

Öncelikle programınız harika ve çok kullanışlı. Ben lisede bu programı kullanıyorum daha doğrusu yeni kurdum ve forumu takip ettiğim kadarıyla excelden bilgileri aktarabiliyorum. Bu benim için bulunmaz bir nimet oldu. teşekkür eder ellerinize sağlık diyorum.

Ben de bir öneri yapmak istiyorum müsadeniz olursa,
1- okunan kitapların yıl yıl toplamını görmek mümkün mü?
2- raporlar (istatistikler) bölümüne okunmuş olan kitapları ayrı bir sayfa halinde görebilir miyiz? sene sonunda okul idaresine rapor sunabilmek için böyle bir şeyi koyabilir misiniz?

teşekkür ederim. kolaylar gelsin.

Geri