~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #61 "Kendinle yüzleşmekten korkma. Bulacağın kişiyi sevebilirsin." Eddi Anter
dderya kOkOşŞ V.I.P 4 Ags 2013 #62 Bunca yıllık yaşamımda bir tek şunu öğrendim...şu reçeteyi; mutlu olmadığın ortamdan kaç git. Bunun için de güçlü ol kendine yet... Duygu Asena
Bunca yıllık yaşamımda bir tek şunu öğrendim...şu reçeteyi; mutlu olmadığın ortamdan kaç git. Bunun için de güçlü ol kendine yet... Duygu Asena
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Arl 2022 #63 Bulursan bir gün seni benim kadar seveni,, O yürek için bir ömür dua edeceğim... Çünkü ben senin mutluluğun uğruna,, Bir ömür yaşamaya yeminliyim...
Bulursan bir gün seni benim kadar seveni,, O yürek için bir ömür dua edeceğim... Çünkü ben senin mutluluğun uğruna,, Bir ömür yaşamaya yeminliyim...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Ock 2023 #64 Akıllı insanlar herkesten ve her şeyden öğrenirler.Sıradan insanlar sadece kendi deneyimlerinden öğrenirler.Cahiller ise her şeyi bilirler..
Akıllı insanlar herkesten ve her şeyden öğrenirler.Sıradan insanlar sadece kendi deneyimlerinden öğrenirler.Cahiller ise her şeyi bilirler..