~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #41 Aşkım Hayalin uykuma Engel Oluyor Eşekarısı Gibi Uzaklaştırmaya Çalışdıkça yapışıyor bedenime
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #43 Sevda Irmağında Balığa Durdum, Olatama Sen takıldın Bebeğim...
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #44 Seni Seninle Yaşamak varken kader Sensizliği Alnıma Yazdı Aşkım
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #45 ben Elini Tutmadım, Sen Elimi Tutmadın bence Ele Ele vermeyince Bu Aşk Tutmaz...
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #46 Sevgilim Sen Erişilmeyecek kadar yüksek Bir Dağın Zirvesindeki Koparılmayan Kır Çiçeğimsin Birtanem...
Sevgilim Sen Erişilmeyecek kadar yüksek Bir Dağın Zirvesindeki Koparılmayan Kır Çiçeğimsin Birtanem...
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #47 Senin kalbini Kuşatmak "Viyana Kuşatması" ndanda Zormuş Sevgilim
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #48 Aşkım Hayalin uykuma Engel Oluyor Eşekarısı Gibi Uzaklaştırmaya Çalışdıkça yapışıyor bedenime
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #49 "Bazen her şeyi unutup, sadece sarılmak istersin; ama bir şey seni hep durdurur. Adı ne mi? "Gurur!" - Can Yücel -
"Bazen her şeyi unutup, sadece sarılmak istersin; ama bir şey seni hep durdurur. Adı ne mi? "Gurur!" - Can Yücel -