~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #31 Sessiz Bir Çığlıgın 2 Farklı Tonuyuz, Sen Hayata Büyük Harflerle Ben iSe küçük Harflerle Bakmayı öğrenmişim!!!
Sessiz Bir Çığlıgın 2 Farklı Tonuyuz, Sen Hayata Büyük Harflerle Ben iSe küçük Harflerle Bakmayı öğrenmişim!!!
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #32 Her Aşk Senin Gibi Olmaz Olsa Bile Senin kadar beni Bağlamaz Aşkım...
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #33 Seni Ben Beyaz Dünyandam Sevdim Aşkım Şimdi karanlık Dünyamda Senin ıŞığını Bekliyorum...
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #34 Sensizlik yaşamakmı Sanıyorsun? Sensizlik Hayatmı Sanıyorsun? Seni Sevmek benim Kaderim Yaşamak Halayim Bunu Unutma Aşkım...
Sensizlik yaşamakmı Sanıyorsun? Sensizlik Hayatmı Sanıyorsun? Seni Sevmek benim Kaderim Yaşamak Halayim Bunu Unutma Aşkım...
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #35 Gül Yüzünü Öpmeye Kıyamam Seni Kimseyle Paylaşamam Aşkım... Aşkımın Volümünü Açık Bırakıyorum, Dünyayı Rulo Yapıp Cemibe Koyuyorum, Ritüel bir hazla sana bağlanmak istiyorum aşkım
Gül Yüzünü Öpmeye Kıyamam Seni Kimseyle Paylaşamam Aşkım... Aşkımın Volümünü Açık Bırakıyorum, Dünyayı Rulo Yapıp Cemibe Koyuyorum, Ritüel bir hazla sana bağlanmak istiyorum aşkım
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #36 Bir Tek Günümü Seni Sevmeden geçiremiyorum Aşkım HayaliN herzaman beynimde Kalbimde Düşüncelerimde, Bir Irmağın Akıntısı Gibi Senden uzaklaşıyorsam Bunun ten Nedeni Seni Daha Çabuk görebilmek Aşkım...
Bir Tek Günümü Seni Sevmeden geçiremiyorum Aşkım HayaliN herzaman beynimde Kalbimde Düşüncelerimde, Bir Irmağın Akıntısı Gibi Senden uzaklaşıyorsam Bunun ten Nedeni Seni Daha Çabuk görebilmek Aşkım...
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #37 Beraberliğimizin Finali Sulu Sepken Değil, Sevgi Dolu Olsun Aşkım...
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #38 Aşkımı Anlatmaya Türk Dil Kurumu Tarafından Basılan Sözlükler yetmez Aşkım Seni Seviyorum ))
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #39 Seni okadar çok Seviyorum ki , Seni Kalbimden Sen bile Çıkaramazsın Sevgilimmm
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #40 Eğer Aşkın Bir Deniz ise ben O denizin İçinde Nesli tükenmiş balık olmak isterim bebeğim:...