~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #52 Alfabeden en güzel sözü yazmak için 29 harfe ne gerek var ? Al 26'sı senin olsun. Bana 'Sen' yeter.
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #53 Ne bir pencerem var seni koyacak, ne masam... bir sevgilim de yok bu sehirde, cicek, seni ne yapsam?.. Cahit Külebi
Ne bir pencerem var seni koyacak, ne masam... bir sevgilim de yok bu sehirde, cicek, seni ne yapsam?.. Cahit Külebi
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #54 Ne bir pencerem var seni koyacak, ne masam... bir sevgilim de yok bu sehirde, cicek, seni ne yapsam?.. Cahit Külebi
Ne bir pencerem var seni koyacak, ne masam... bir sevgilim de yok bu sehirde, cicek, seni ne yapsam?.. Cahit Külebi
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #55 "Annelerde kırık parçaları yapıştıran sihirli bir tutkal vardır." Pam Brown
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #56 "Yüzmeye kendi iç sularında başlamalısın, dışarıdaki denizlerde değil..." Eddi Anter
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #57 ”sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir” Sadri alışık / Nam-ı diyar Turist Ömer.
”sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir” Sadri alışık / Nam-ı diyar Turist Ömer.
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #58 Zarflar açıyorum, faturalar çıkıyor içinden. Sanki senden bir haber gelecek, senin el yazın, imzan olacak. Öyle saçma, küçücük, tülbent boncuğu gibi umutlar pıt pıt içimde beliriyor. Murat menteş
Zarflar açıyorum, faturalar çıkıyor içinden. Sanki senden bir haber gelecek, senin el yazın, imzan olacak. Öyle saçma, küçücük, tülbent boncuğu gibi umutlar pıt pıt içimde beliriyor. Murat menteş
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #59 Ümit, en büyük kötülüktür.Çünkü işkenceyi uzatır. *F.Nietszche
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #60 '' Biz küçükken çok büyüktük. Mesela kollarımızı bir açardık, Dünyayı kucaklardık Güzeldik biz küçükken... '' Nazım Hikmet Ran
'' Biz küçükken çok büyüktük. Mesela kollarımızı bir açardık, Dünyayı kucaklardık Güzeldik biz küçükken... '' Nazım Hikmet Ran