dışardan bakıldığında çok rahat görünen yaşamların içine girildiğinde ,hayatlarının ne zor olduğunu görmektir...bu söz...
gülen gözlerin,ağlamak için fırsat kolladığı hayatlar....
Artık bende sıkıldım güçlü görünmekten,içim düğüm düğümken başka düğümleri çözmekten..Herkese yetişmekten ama hep kendime geç kalmaktan..Eskiden olsa bir şekilde yakasından tutardım hayaatın..Ama şimdi tutunduğum her hayat elimde kalıyor..Ya benim gücüm tükenmiş ya da hayatın karşıma çıkardığı yürekler çok acımasızz..Hak etmeyenler hayatın en konforlu yerinde hayatını sürerken,nedense ben hep iyi yerden tahliye ediliyorum yüreklerden............İnsan kendi kabuguna çekilmişse içinde fırtınalar kopuyor demektirr...
yıldız...
kalbime değen sızıları ince ince söz eyle,
yüzüme değen gözyaşımı damla damla rahmet eyle,
dudağıma değen heceleri, deste deste dua eyle...
çünkü benim en büyük şerefim, sana muhtaç olmaktır ya rabbim..
yıldız..
HayaT öyLe ßiR Karma$a Ki:
Ya DoğRu zamanDa YanLı$ inSaNı ÇıkaRıyo Kar$ına,
Ya Da yanLı$ zamanDa DoğRu iNsaNıN Kayßına Neden oLuyor..
aRtıK qüveN ve MutLuLuğu ßuLmak Çok zoR,
İnsanLarı TanımaK ßir 0 kaDar İmkanSız!
Ya zamaNa yeNiLiyoSun, Ya Ki$iye!!
'Hayat 'Dur bekle beni Dizlerimde derman kalmadı ardından koşacak! 'Aşk...'Her geçen gün öldürme yüreğimi;bi Can daha kalmadı verecek!'Mutluluk..'Kaçma benden her defasında bu sefer değerini bileceğim Senin!'Acı.'Uzak dur benden Hiç sevemedim ben Seni!'Hüzün..'Esir etme artık beni ben zamanıyla çok büyüttüm Sen..Ve...'Sen..''Daha fazla yorma beni.!ben fazlasıyla ödedim Senin uğruna kaybettiklerimin bedelini.