arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Şbt 2012 #281 sitem dediki: Ben Deli Dolu Biriyim Ama Şuan Sadece Doluyum... Genişletmek için tıklayın... aynen...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Şbt 2012 #282 arz-ı hal dediki: aynen... Genişletmek için tıklayın... olmasan şaşardım..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Şbt 2012 #284 içinde ne varsa dök kurtul arkandan bende geliyorum emin ol...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Şbt 2012 #285 dün gece döktüm aslında,ama hala geçmemiş bunu farkettim...Allahtan patlayacağım kişi yok,yoksa bütün öfkemi ondan çıkarırdım...
dün gece döktüm aslında,ama hala geçmemiş bunu farkettim...Allahtan patlayacağım kişi yok,yoksa bütün öfkemi ondan çıkarırdım...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Şbt 2012 #287 aynı durumdayım gidişat hiç iyi değil..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Şbt 2012 #288 eFSaNe_KaRTaL dediki: Ben uzak durayım sizden bu gece o zaman Genişletmek için tıklayın... akıllı insanları seviyorum..
eFSaNe_KaRTaL dediki: Ben uzak durayım sizden bu gece o zaman Genişletmek için tıklayın... akıllı insanları seviyorum..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Şbt 2012 #289 sitem dediki: aynı durumdayım gidişat hiç iyi değil.. Genişletmek için tıklayın... gülay dinle-kal ölene kadar iyi geliyor...
sitem dediki: aynı durumdayım gidişat hiç iyi değil.. Genişletmek için tıklayın... gülay dinle-kal ölene kadar iyi geliyor...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Şbt 2012 #290 sitem dediki: akıllı insanları seviyorum.. Genişletmek için tıklayın... Ama yine de azcık uğraşıyım Canım sıkıldı şimdi
sitem dediki: akıllı insanları seviyorum.. Genişletmek için tıklayın... Ama yine de azcık uğraşıyım Canım sıkıldı şimdi