• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

yaren*le katreler

Kendi yaramın yabancısıyım şimdi. Kalabalığım çok, insanım yok.
İnsana insanla varılır oysaki…
:((

Suskun sanıyorlar beni; değilim. Anlaşılmadığım ve anlamadığım bir dünyada kelimelere küsüm sadece. Yalnız sanıyor beni; değilim, kimsenin kalabalığı olmadım ve kimseyide kalabalık edemem bundan sonra dünyamda, bu da benim tercihim. Güvensiz sanıyorlar beni; değilim. Sadece kendi içimde kendime göre bir dengem var, ve bir daha kırılırsam toparlanamama endişesi taşıyor yüreğim. Bu yüzden şimdilik sadece kendime güveniyorum. Anlamakta zorlandığım bir dünyada, anlaşılmayı zaten beklemiyorum. Ben böyle iyiyim.
yıldız..

Ne kimseye aidim, nede kimsenin sahibi Ne kimsenin gururunu ayaklar altına alırım, nede sevgimi.. Ne emre gelirim, nede itaate..Sevgim için BOYUN bùkmem, isteyen olur Hayatımda , istemeyen yolunda... Ne birinin hayatında olayım diye herşeye evet derim, nede birisi sevsin diye uğruna kendimi ezdiririm...Ya hep için girer hayatıma giren, yada hiç hatırlanmamak üzere çeker gider!...

EVET____ben tarafım:
ataistler karşısında ALLAHA.
başka dinler karşısında İSLAMA.
gayri müslimler karşısında MÜSLÜMANA
bölücülüğe karşısında VATANA
... haksızlık karşısında HAKKA
kötülük karşısında İYİLİĞE
namertlik karşısında MERTLİĞE
nefret karşısında SEVGİYE
cehalet karşısında BİLGİYE
zengin karşısında FAKİRE
Namussuzluk karşısında NAMUSA
düşmanlık karşısında DOSTLUĞA TARAFIM..
yıldız..

yanlış zamanda, yanlış insanlara verdiğim değer için, en çokta kendimden özür diliyorum...! Kimse icin kendimi üzmeye degmezmiş..
yıldız..

Geri