• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

yaren*le katreler

"Yaşamak zorunda olmamız fenaydı ama tek hayat yaşamak zorunda olmamızdı asıl trajedi
çünkü iki hayat yaşayabilseydim birini onunla geçirirdim."

Jonathan Safran Foer - Aşırı Gürültülü ve İnanılmaz Yakın

Yoruldum hayat senden..
Senden değil, belkide bana getirdiklerinden...
Her sıkıntıda gülmek için bahane bulurken, her güldüğümde ağlamam için bahane sundun...
Her sorunu ber taraf ettiğimi düşündüğümde, bir yenisi için kapılar açtın...
YORULDUM HAYAT SENDEN...
BELKİDE KENDİMDEN...
İNANMAKTAN YORULDUM...

Bilmezlerdi yalnızlığın bana öğrettiklerini…
Bilmezlerdi ki,
O yüce varlığı lâyıkıyla andığım her anı, bana yalnızlık hediye
ederdi...
Bütün bunlardan habersiz olan
cahilleri, yalnızlık, tebessümle izledi...

Ve yalnızlık, kulağıma fısıldadı;

“Bende beni O’nu anlatır YALNIZLIK"

Acıyan yerlerini öpecek biri varsa hayatında: önemli olmaz düştüğün yerler, atıldığın kuyular, aldığın yaralar, yalan çıkan bildiğin tüm doğrular. İşittiğin tüm kötü sözlerin yeri bile, çabuk iyileşir o zaman.. Nasihat etmeden, küçümsemeden dinleyen, anlatırken bile geçecekmiş gibi gelen, yuva sıcaklığında bakışlarıyla içini ısıtan, seni olduğun gibi kabul eden, değiştirmeye çalışmayan, istediği kalıplara uymasan da seni sevmekten vazgeçmeyen biri varsa eğer: Korkma incinmekten.. Bırak sıyrıklar olsun dizlerinde..
Öper ve geçer...

insanı en çok üzen şey, başkalarının ona yaptıklarından çok kendi kendine yaptıklarıdır,sonuçta yakındıgı insanıda kendisi seçmiştir....
yıldız..

Bazen unutmakmış sevmek.
Dönüp arkana bakmamak ve sevdiğin insanı Bile bile başka Bir aşka uğurlamakmış.
Ne kadar canın yansa da Bir o kadar bağlanmakmış sevmek.
Hayat iki kişilik düşünmekmiş.
Senin olmayan bir şeyi özlemekmiş.
Sırf o mutlu olsun diye Her gece dua etmekmiş.
Sevmek ve onsuz yaşamaya devam etmeni istediğinde bile gülümsemekmiş Ve sessizce kabullenmekmiş sevmek...
yıldız...

Geri