• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

yaren*le katreler

Hayat!..ölüme karşı zoraki bir yarıştır...Sevilmek için boşuna yalvarıştır...Hayat bir ömür boyu koşulacak yarıştır...Bazen mil bazen bir karıştır...Hayat zakkumdan zehir çiçekten bal alıştır...Cennet umut ederken cehennemde yanıştır...Hayat mazideki günleri hayal kurup anıştır...Bazende bir sarhoş gibi anlamsız sallanıştır...VE HAYAT KİMİNE GÖRE BAHAR KİMİNE KARA KIŞTIR!...

Bu aralar en çok kendimi özledim... Ne kadar cok ihmal etmisim kendimi, oysa iyi ve kötü günümde kendimden başkası yoktu yanımda....
yıldız...

Hey hayat bak bi bu tarafa...Ne hep yürüdüm ne de son model arabalara binip hızlıca geçtim seni ,,, selesi yamuk ...sepetinde çiçeği ...suluğu kayıp bir bisikletle ilerledim sende...arada bir yanıp sönen ışığını unutmamak lazım. hayat diyeceğim o ki ne varacağım yere geç gittim ne de önünden geçip gittim ... görmem gerekenler anılarımda çiçeğin sahibi arkamda iki kişi yola devam ediyorum...senin tadına varmakmış bisikletle yolculuk ne çok yavaş ne de çok hızlı...

Her ne yöne dönsem kendimden başka gidilecek bir yol bulamıyorum;

kendimden başka bir kapı yok çalınacak...

Bir keman sesine bürünür sevda! Kahrolası limanlara doğru yol alır. Vakit gitme vaktidir artık, fakat göz arkada kalır, başladığı gibi bitmiyor SEVDA; Herşey biraz eksik biraz yarım kalır , belki beden yol alır ama yürek hep SEVİLENİN YANINDA KALIR...

Ve işte en güzeli ne biliyor musunuz?Onca ön yargıya rağmen, o önyargı denen kelimenin aksini ispat etmek.Herkesin kesin dediği şeyin aslında gerçek olmadığını onlara yaşatmak.Tabiiki insanlara konuştuklarınla değil yaşadıklarınla suratlarına tokatı geçirmek.Sen yapamazsın,yaşamayazsın diyenlere dimdik ayakta olarak ve alın size demek…

Ufak bir katkı..:)

Sen yapamazsın,yaşamayazsın diyenlere dimdik ayakta olarak ve alın size demek…

ve ben bunu başardım.

Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir.

Güzergah bellidir, ama tüm dönemeçler ve sapaklar yolcuya aittir.

Ö

y

l

e

y

s

e

ne hayatın hakimisin ne de hayat karşısında çaresizsin.

Bir garip boşluk içimde..Suskunluklarımı biriktirdim sessizce..Ve artık mutluluk kokan gülüşlerim yok yüzümde..Bir yorgunluk taa içimde..Vazgeçmişliklerim var vazgeçemesemde..Kaderden bir bekleyiş olmayacağını bile bile..ama yinede ümitleniyor insan işte..Anlamıyorki yürek..Söz geçmiyor ki ne kalbe ne kadere......
yıldız..

Geri