• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

yaren*le katreler

Güzeldik.. Senle bendik.. Biz olmasakta güzeldik yanyana.. Sen iste şimdi tüm zaferler senin olsun.. Tebrikler olsun gidişine.. ve teşekkürler varsa verdiklerine.. ama avucumda dünyayla gelmiştim görmedin ki... hiçbirşey vermemek için hiç birşey almadın ki.. çocukluğumu sundum sana yüzümde bayramlık sevinciyle.. Bir sigara daha içimlik kalmadın ki..
Yıldız...

Kördüğüm AŞK
ALLAHIM şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa Sen onu gider.
ALLAHIM şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa Sen ona çare ol.
ALLAHIM şu an kim nerede acıdan inlemekteyse Sen ona rahmetinle yetiş.
ALLAHIM sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver.
ALLAHIM iman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğim yüreklere.
...ALLAHIM Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin duamı salihlerin duası eyle ...Amin..
yıldız...

Kördüğüm AŞK
ALLAHIM şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa Sen onu gider.
ALLAHIM şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa Sen ona çare ol.
ALLAHIM şu an kim nerede acıdan inlemekteyse Sen ona rahmetinle yetiş.
ALLAHIM sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver.
ALLAHIM iman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğim yüreklere.
...ALLAHIM Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin duamı salihlerin duası eyle ...Amin..
yıldız...

Amin

Hiç bir yere ait hissetmiyorsan kendini , her yer yabancı geliyorsa sana, sığınacağın tek yurt benim yanımdır...Onu da ben mi söyleyeyim, gel işte!

Sen beni yeter ki bulmak iste... Her yerde bulursun beni..Eğer bulamazsan gözlerini kapat bi düşün..düşlerinde bulursun beni... Eğer düşünde bulamazsan...panikleme... Ağla göz yaşlarında bulursun beni... Olurda ağlayamazsan üzülme... Aynaya bak görürsün beni... Göremezsen telaş yapma elini kalbine koy..Her kalp atışında bulursun beni... Eğer kalbin atmıyorsa üzülme O zaman öbür dünyada ben bulurum seni.!!..
Yıldız...

Geri