• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

yaren*le katreler

En usta hırsız hayattır...! Biliyormusun; verdiği hiçbir sözü tutmaz...!
Hayallerin uçup gider zaman içinde... O hiç aldırmaz...
Yıldızlı gece gibi aldatır seni... Sabah koyup gideceğini duyurmaz...
Ve hayat öyle bir hırsızdır ki... Seni senden çaLar haberin olmaz...
O yüzden bugün zor kazandığın hiçbişeyi KOLAY KAYBETME.....!!
yıldız..

Yaptıklarım pişmanlığım değil,tecrübem oldu hep,Belki çok büyük işler başaramadım ama küçük hesaplarlada kimsenin canını YAKMADIM...

Önce insan olmak Sonra İnsanları sevmek Tabiki Bu Kişiye Göre Değişir Yalanı Hiç Sevmedim, Hiç Kimseyi Küçük Görmedim, Görenleride Sevmedim, Hiç Kimseyi Kendimden Üstün Görmem O Fırsatı Kimseye de Vermem, Ukala Dengesiz Çok Bilmişlerle Muhatap Olmam, Yüksek Okul Okumadım ama Okuyupta Adam olmamışları Çok gördüm. Anladımki Sadece Okumakla Bilgi Sahibi olunmuyormuş Bu yazdıklarımı Okuyan Ve kendini birşey Zanneden Ben okudum Tahsilliyim diyen bazı kendini bilmezler sözüm sizedir yüksek Tahsilim yok ama hayatı çok iyi biliyorum bir insanın içinde kötülük Yoksa Sevgi Varsa Şefkat Varsa Vicdan Merhamet Varsa İnsan Gibi İnsan Demektir..
Yıldız...

Bence hayat nedir biliyormusunuz koskoca bir yalan insanın sevdiklerini elinden alan canını yakan hayallerini yıkan koskoca bir YALAN .....
Yıldız..

Umudu kaybetmek ne kadar kolaysa,onu beslemekte okadar zordur.Hayata bağlanmak ne kadar uzun ve yorucuysa,hayattan kopmakta okadar kısadır. "YAŞARSIN SEVERSİN UNUTURSUN" Sevmek kolay önemli olan tutkuyu yaşatacak inançtır.Bırakıp gitmek için deli bir yürek,unutmak için küçük bir kalp yeterlidir.Ama önemli olan küçük bir kalple kocaman ve sebepsiz sevebilmektir!...

Bir akşam güneşinde ürkek bir bekleyiş benimki.Gelecekte neyin beklediğini bilmeden attığım adımlar...Bir sevdaya kucak açıp yüreğimi sonsuz serdim önüne ama herzamanki gibi sonsuz hüsrana uğradım..Her biten günün ardından acı bir haykırış benimki.Çığlıklarıma sağır olan sevgiye sesleniş,tükeniş..Düşlerimin uçurumlarından attığım bi çare bedenim artık sonu gelmiş haykırışlarım var benim..Yeter ded...iğim düşlerimin sonunu istediğim bir an..Anılarımın gölgesinde İstanbul şahitliğinde bir sevdamı!.. Nedir beni götüren bilinmezliklere,çaresizliğe bir hayal peşinde seyrettiğim kahramanmıydı?..Şimdi aniden kayboldu.Demekki sadece bir düştü,düşlerin arasında geldi ve elimi tutamadı..Belki bir masal içerisinden çıkan kahramandı..Kim bilebilirki benim uçsuz dünyamın içindeydi bir var oldu bir kayboldu.Ama yerini bilmeliydi ozaman belki düşler üşümezdi, benim üşüdüğüm gibi...Evet bak!...birgün daha bitti koskoca birgün..Ne yaşandı ne bitti,giden ömürden bir bölümdü senin gibi..Belkide bir film karesiydi dùşlerin orta yerinde.Belkide bir kabustur biran önce bitsin o halde!.. Kan revan içinde kaldı sayende uykularım yoksa öleceğim kahrımdan nolur uyandırın!...biran önce uyandırın lütfen bu ölüm uykusundan yok yok durun!... dokunmayın..beni uyandırsın o yüreğime en son dokunan..Ama duymuyorsa ruhumun çığlıklarını herşeye elveda o zaman......
yıldız...

Siz Siz Olun, Yıllardır Mahrum Bırakıldığı HUZUR, ŞEFKAT, SEVGİ ve İLGİYE Boğmayın Kimseyi. Sonra Doz Aşımından Kaybediyorsunuz'

Geri