yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Mys 2012 #371 Hayatınızın Seyir Defterine " TIRNAK AÇARAK" Yazdığınız İnsanlar Belkide, Tırnağınız Kadar Bile DEĞERLİ Olmayabilirler... Yıldız...
Hayatınızın Seyir Defterine " TIRNAK AÇARAK" Yazdığınız İnsanlar Belkide, Tırnağınız Kadar Bile DEĞERLİ Olmayabilirler... Yıldız...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Mys 2012 #372 Yüzüne güldüğüm her insan kendini değerli sanmasın ben sadece GÜLMEYİ seviyorum..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Mys 2012 #373 ... Bir yıldız kadar olamadın; görünmedin yalnızlığıma...!!!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Mys 2012 #374 Omuzumdaki meleklerim , AŞKIMA şahit olsun... SENi SEViYORUM ALLAHIM.. Yıldız..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Mys 2012 #375 Tüm alem sığıyor da, bir ben sığamıyorum yüreğime...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Mys 2012 #376 Bazen başını alıp gitmek istersin, yalnızlıgın hemen laf sokar.Gidecek yerin mi var sanki ?
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Mys 2012 #377 Mutlu olmanın yolu elindekine değer vermekten geçermiş ,hayal peşinde koşmaktan değil......... Yıldız...
Mutlu olmanın yolu elindekine değer vermekten geçermiş ,hayal peşinde koşmaktan değil......... Yıldız...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Mys 2012 #378 Güzel günlüklerin vardır ama bir de asla günlüklerin kadar güzel olmayan günlerin... Yıldız...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Mys 2012 #379 Neden hep candan sevdiklerimiz canımızı yakar...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Mys 2012 #380 Söylemek isteyip de söyleyemediğim çok şey var... Kiminin yüzüne'' kiminin gelmişine, geçmişine...........
Söylemek isteyip de söyleyemediğim çok şey var... Kiminin yüzüne'' kiminin gelmişine, geçmişine...........