• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

yaren*le katreler

Bakmayın Insanların "Beni Çok Sevecek Birini Arıyorum" Demesine. Büyük Bir Sevgiye Maruz Kalınca Hepsi Kaçacak Delik Arıyor..

Seni seviyorum demek yalnızca 1 sn. 29 saliseni alır , buna değecek birini bulmaksa tüm ömrünü...
yıldız...​

Ardına bakmadan çekip gidenlerin peşine düşmek için yaratılmadık biz.Seviyorsak sevdiğimizin gönlünde ya taht kurmuşuzdur Yada tahtı olmayan bir saraya baş tacı olmuşuzdur.Ben elbet yeniden baş tacı olacak bir yar bulurum. Hiçbirşey olamazsam TAÇSIZ KRALİÇE olurum... Ben herşeyim demiyorum ama sen hiçbir şeysin diyorum. Gittiğin için değil sevmediğin içinde değil Sevmiyorum ve gidiyorum diyemediğin için...

Kalbimi sana emanet etsem korurmusun? Dilimin ucundaki cennet sevdanın sonundaki ömrüm olurmusun? Gel desem sana hiç birşey sorma hiç birşey konuşma sadece gel desem gelirmisin? Hadi desem yada!.. Hiç birşey sormadan yine benimle yürürmüsün? Sonu belirsiz.. Bakmasan, görmesen, duymasan beni günlerce aylarca belki yine beni severmisin? Gözden ırak olan, gönülden uzak olur derlerya!.. Yanımda olup uzak olanlardansa , uzak olup içimde olmayı becerebilirmisin...?

Böyleyim nedeni ben ve benden uzak insanlar;Kalbim eski fabrika ve yok artık o eski çalısanlar...
Yıldız...

Ne kadar seviyorsun desen ?
O kadar işte !
Çıkmazı kadar sokağın
ve kökü kadar adamlığın...
yıldız...

Hayat da sahip Olamayacağın şeye ikinci kez bakmayacaksın,
boşa ümitlenip kendini yakmayacaksın...
yıldız...

Hayatı ruhsuz yaşayanlar hayata değil kendine eziyet edenlerdir. Sevdiğin seni sevmese de, gözleri seni görmese de, kalbi senin olmasa da bil ki senin içinde birilerinde bunlar vardır belki çok yakınında belki de imkânsız da......

Geri