• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

yaren*le katreler

Yar... varlığını hamd makamında secdelerde dualarken ...Ayazın en siddetli anında aminliyorum seni özüme.Razı gönlüm icinde SEN hükmü gecen her söze...

Allah'ım bana öyle bir eş nasip et ki; ömrümün son demlerinde bile gözlerine baktığımda kalbim ilk gün ki gibi çarpsın!

"Hayır... Küsmüyorum hayata !
Sandığınız gibi değil .
Biraz canım sıkkın hepsi bu ...
Topacı elinden alınmış çocuk gibiyim,
Özlüyorum sadece kaybettiğim oyunu...
Umutluyum ama
İsterseniz bakın gözlerime,ışıl ışıl
Hep güzel şeyler düşünüyorum...
Aydınlık yakın .
Biri tutuyor elimden, diyor ki "Sabret !"
Bende var olan şey mutsuzluk değil,bir parça sükunet...

Doğru Eş...
Uzun zaman flört ettiğin kişi değildir.
Zor zamanların da hep yanında olacağını bildiğin,
Dertlerini, sevinçlerini paylaşabileceğin, Olaylara bakış açısına güvendiğin,
Senin fikirlerine saygı duyan, konuşmaktan sıkılmayacağın,
hayata küstüğün zaman seni kabuğundan çıkarabilen
Gözlerine baktığında ne söylemek istediğini anlayan kişidir
yıldız...

Bir insan eğer çok gülümsüyorsa, emin olun ruhunda depremler vardır. Çünkü acıyan kalbinse, kimse bilsin istemezsin..

Susmalarım artık acı veriyor...içimde bir yerlerde yanan o cehennem artık beni esir ediyor...kelimeler asla ulaşması gereken yerlere ulaşmıyor...belkide bu yüzden susmayı bu kadar çok seviyorum...sessiz bir çığlıkla anlatmak istediklerimi anlayan insan olmaması belkide benim hatam....insanlar bu kadar sağırken sessizliği kim duyabilir ki...ben her geçen gün ölüyorum.her geçen gün içimde bir yerlerde beni paramparça eden sırlar,acılar,unutulması gerekenler ama asla unutulamayanlar...geleceğe bağlayan ne var beni hala bilmiyorum.yaşıyorum amaçsızca hayalsiz hissiz,bir ölüden farksız...ama iyi oynuyorum oyunumu kimse bilmiyor beni,kimse gerçekten beni anlayamıyor....bazen birisi acılarıma dokunuyor...o an herşey tuz buz oluveriyor...ben tekrar güçsüz,aciz bir hal alıveriyorum derken,düşünmüyor unutuyor,soğuk acımasız biri oluyorum.sahi hayatım nereye gidiyor,ben nereye gidiyorum.bunca başarının arkasındaki başarısızlıklar,kaybedişler neden hala eksiklik veriyor.unutsam ,unutabilsem,unuttuklarımı bile unutsam...

Geri