• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

yaren*le katreler

Geçmişim, bugünüm ve bana dair ne varsa bu hayatta;
benim istediğim kadar çoğalır, azalır, bölünür yada SİLİNİR!
Çünkü BEN oyun bozacak kadar MIZIKÇIYIM...
Oyunu yazacak kadar da LİDER....
Hayatın iyi yönlerini görecek kadar MÜKEMMEL...
Kötü yönlerini görecek kadar da OLUMSUZ..
insanları sevecek kadar HÜMANİSTİM...
Kendimi El Üstünde Tutacak Kadar da EGOİST...

Kelimeler Her Şeyi Anlatır, Ama Herşeyi Yaşatmaz...
Bazen Ben Bile Yabancı Olurken Kendime, Sana Nasıl Anlatırım ki Beni?
"Neşeliyim" Diyeceğim, Belki Suratsızlığıma Denk Geleceksin. "Espriliyim" Diyeceğim, Belki Ağlamalarıma Denk Düşeceksin. "Özgürüm" Diyeceğim, Belki Tutsaklıklarımla Yakalayacaksın Beni... Hani Yaşamadan Bilemeyeceğin Şeyler Vardır Ya, Onlardan Biriyim Belki...
Bazıları İçin Herhangi Biri , Bazıları İçin Vazgeçilmez Biri... Düşlediğin Kadar İnsanım, İnsan Olduğum Kadar Hatalı, Hatalı Olduğum Kadar da Gerçeğin Peşinde..

İnsan bir çıraktır,acılar onun ustası.Hiç kimse ızdırap çekmedikçe,kendini tanıyamaz....

İki mum'un savaşı gibiyiz sevgili... Kaybeden ya da kazanan olmayacak..Söndüremiyoruz birbirimizi ... Ama beraber eriyoruz...
yıldız...

Kendine iyi bak sevgili
Ve sakın arama kaybettiklerini
Dönmezler artık geri
Ve eğer bilmiyorsan sevmeyi
Taşıma o yüreği...

Deneyerek öğrendiğim tek gerçek ; hayatı kontrol etmeye kalkarsanız kontrolünüzü kaybediyorsunuz...Hayatı akışına bırakın..
yıldız..

Yar dediğin.. Kale gibi duracak, korkmadan dönebilceksin arkanı..Bileceksinki o vurursa alnının ortasından vurur ... Sırtından değil ..Cümle alem tersini idda etsede, o öyle diyorsa öyle olduğuna şüphesiz inanacaksın ..Aklın sadece özlediğin için onda olacak ... Nerdedir, kiminledır krizlerine girmeyeceksin ..Bileceksin ki nerede olursa olsun hep seninledir...
yıldız..

Hayatına girerken farklı sandığın kişinin
aslında diğerleri gibi olduğunu terkedilince anlarsın.Anlarsın ki aslında kimsenin, farkı yok kimseden.Sadece biri daha iyi yalan söyler,Biri daha iyi oynar oyununu...
Hepsi bu..
yıldız...

Geri