yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Hzr 2012 #431 Kendini bulutlarda hissettiren birini bulursan, yağmurlarında ıslanmaya da katlanmalısın...☂
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Hzr 2012 #432 İnsanları tanıdıkça yalnızlık güzelleşiyor..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Hzr 2012 #433 Kimsenin hayatı beni igilendirmez, benimki de kimseyi..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Hzr 2012 #434 ŞER Sandığım Şeylerde, Var Ettiğin Hayra Hayranım ALLAH'ım...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Hzr 2012 #436 İhtiyacın olduğunda çekip gidenlerin, döndüklerinde her şeyi eskisi gibi bulacaklarını sanmaları çok komik...
İhtiyacın olduğunda çekip gidenlerin, döndüklerinde her şeyi eskisi gibi bulacaklarını sanmaları çok komik...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Hzr 2012 #437 Hey ! Sabreden Derviş ! Bana da sabretmeyi öğretsene!..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Hzr 2012 #438 Nesimiye sormuşlar '' o yarinle hoşmusun'' hoş olam olmayam o yar benim kime ne...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Hzr 2012 #439 Siz bakmayın bu kadar hüzünlü şeyler yazdığıma, ben çok gülerim.. Ve gülerken hiç kimse yalan olduğu anlayamaz..
Siz bakmayın bu kadar hüzünlü şeyler yazdığıma, ben çok gülerim.. Ve gülerken hiç kimse yalan olduğu anlayamaz..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Hzr 2012 #440 Ölen bendim... Giden sen... Oysa sen, onlar gibi değildin... Anlar gibiydin.