yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Ock 2013 #571 Şu içinde bulunduğun tek anlık ömrünü Fırsat bil Ve onunla meşgul ol... Ne geçmişe üzül , Ne gelecekten kork.. Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun Tadını kaçıranı hayatından çıkar ....
Şu içinde bulunduğun tek anlık ömrünü Fırsat bil Ve onunla meşgul ol... Ne geçmişe üzül , Ne gelecekten kork.. Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun Tadını kaçıranı hayatından çıkar ....
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Ock 2013 #573 arz-ı hal dediki: offf nasıl güzel satırlar bunlar böyle Genişletmek için tıklayın... öyle işte çiçeğim )
arz-ı hal dediki: offf nasıl güzel satırlar bunlar böyle Genişletmek için tıklayın... öyle işte çiçeğim )
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ock 2013 #574 yaren* dediki: öyle işte çiçeğim ) Genişletmek için tıklayın... geçmişe üzülen,gelecekten korkmayan birisiyim,yanlış giden bir şeyler var sanırım )
yaren* dediki: öyle işte çiçeğim ) Genişletmek için tıklayın... geçmişe üzülen,gelecekten korkmayan birisiyim,yanlış giden bir şeyler var sanırım )
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Ock 2013 #575 arz-ı hal dediki: geçmişe üzülen,gelecekten korkmayan birisiyim,yanlış giden bir şeyler var sanırım ) Genişletmek için tıklayın... giden gitti önüne bak cnm benim.. nasılsa olanı değiştiremiyorsun bari gelecek güzel olsun)
arz-ı hal dediki: geçmişe üzülen,gelecekten korkmayan birisiyim,yanlış giden bir şeyler var sanırım ) Genişletmek için tıklayın... giden gitti önüne bak cnm benim.. nasılsa olanı değiştiremiyorsun bari gelecek güzel olsun)
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ock 2013 #576 yaren* dediki: giden gitti önüne bak cnm benim.. nasılsa olanı değiştiremiyorsun bari gelecek güzel olsun) Genişletmek için tıklayın... öyle tabii,hafıza kaybı yaşamak lazım hayatta arada sırada
yaren* dediki: giden gitti önüne bak cnm benim.. nasılsa olanı değiştiremiyorsun bari gelecek güzel olsun) Genişletmek için tıklayın... öyle tabii,hafıza kaybı yaşamak lazım hayatta arada sırada
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Ock 2013 #577 arz-ı hal dediki: öyle tabii,hafıza kaybı yaşamak lazım hayatta arada sırada Genişletmek için tıklayın... sen yinede fazla kaybetme derim
arz-ı hal dediki: öyle tabii,hafıza kaybı yaşamak lazım hayatta arada sırada Genişletmek için tıklayın... sen yinede fazla kaybetme derim
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ock 2013 #578 yaren* dediki: sen yinede fazla kaybetme derim Genişletmek için tıklayın... bende fazla yok dermişim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Ock 2013 #579 İki can Bir Olunca , Benlik Aradan Çıkarmış , Gönül Sevgiliyi Bulmuşsa , Kuru Dal Bile Çiçek Açarmış ...
İki can Bir Olunca , Benlik Aradan Çıkarmış , Gönül Sevgiliyi Bulmuşsa , Kuru Dal Bile Çiçek Açarmış ...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Ock 2013 #580 Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın, keşke yalnızlığımı benimle paylaşsaydın, keşke senin adın yalnızlık olsaydı da ben hep YALNIZ kalsaydım...
Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın, keşke yalnızlığımı benimle paylaşsaydın, keşke senin adın yalnızlık olsaydı da ben hep YALNIZ kalsaydım...