• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

yaren*le katreler

Birbirinize kızın,
Birbirinizle kavga edin,
Yumruk yumruğa yüzlerinizi parçalayın,
Gözlerinizi patlatın,
Kulaklarınızı koparın,
Saçlarınızı yolun,
Derinizi parçalayın,
Tekmeyle kemiklerinizi kırın.
Yalnız ananızdan doğduğunuzda olduğunuz gibi kavga edin.
Yalancı, ek bir araç kullanmayın.
Mendil bile olmaz.

Ama ne olur sakın bir insanı Gönülce, Gözce, Dilce, Ruhça kırmayın.

Ey benim iyimser hallerim..Çabuk aldanışlarım..Hatayı hep kendimde bulmalarım..Değmeyecekleri kafaya takmalarım..Boş yere akıp giden zamanlarım.. .Herkesi insan yerine koymalarım..Hepinize elveda..Artık kimsenin zorla kimsesi olmayacağım..

Buna bayıldım..:))

Pbs Nature Ocean GIF by Nature on PBS

AnLatamasa da Hiςbir CümLe, AnLa Sen SöyLeyemedikLerimi… AςLığım OL, SuSuzLuğum OL, YoksuLLuğum OL, Sevdadan Yana Başımın BeLası OL Be Can… Yeter ki Sen OL… Mühür qibi Yüreğimde, Dua qibi DiLimde, Hayat qibi qözLerimde, Nefes qibi Dudağımda, Taşıyamazsam Seni Soηum OL ..

Sadece susarak tepki gösterdiğim durumlar var
Çünkü konuşursam
Söyleyeceğim hiçbir sözcük yeterli olmayacak...

Hani bazen için pırpır eder, midende kelebekler uçuşur, kalbinin yerini şaşırırsın, beynin ise yerinde değildir artık, ayak parmakların uyuşur, ne mesaj yazacağını bilemezsin, arayacak diye telefonunun şarjına bakıp durursun, sana geri yazdıkları ise ne kadar saçma olursa olsun defalarca okursun, onun seni sevme ihtimalini seversin, bir elinde cımbız beklersin, ayna da yoktur öbüründe, tarif etmeye çalışırsın o hissi, kimse anlamaz, koca dünya ise toplu iğne başı kadar da değildir hani o esnada....
İşte bana olmuyor artık bunlar....

Geri