• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

yaren*le katreler

Evet kendim için bir şey gelmiyor olabilir elimden fakat başkasını mutlu etmeye çalışmanın hazzı bir başka oluyor bazen...

Bu seste ne?
Yükseklerden geliyor.
Bulutlar kavga ediyor herhalde.
Az sonra içlerinden biri başlar ağlamaya..
Bulutların en çok nesini seviyorum biliyor musun?
Biri ağlayınca hepsi ağlıyor...

Israfil sur borusunu üflüyor sanmıştım, kulağımda öyle bir gürültü… Yer ayaklarımın altından kaydı, taş taş üstünde kalmayacak sandım – keşke kalmayaydı-… Tek kişilik kıyametti; tek kişi kaldım.
Kan bürüyor gözünü; ölüm diliyorsun. “Yüreğin yüreğime ihanet etti, öl!” diyorsun. Ne öldürüyorsun, ne ölüyorsun; sadece kendi ömründen yiyorsun… Öfke dinince, hüzün başlıyor… Gözyaşın paramparcça yüreğe akamıyor… Canın acıyor ve hiç bitmeyecek sanıyorsun. “Bu acıyla tükeneyim” diyorsun, tükenmiyorsun.
Aklin, vicdanin ve yüreğinle aklayamıyorsun; bembeyaz sayfanda simsiyah bir leke bırakıyor… Sonra ne oluyorsa, birden bire oluyor; kaskatı kesiliyorsun. Tepkilerin azalıyor, hissiyatın zayıflıyor… Soyutluyorsun kendini yaşananlardan, kendi içine dönüyorsun; setini çekiyor, barikatını kuruyorsun.
Sonra…Sonra hiç tanımadığın bir sen kalıyor senden geriye…
Usanıyorsun…
Kendinden yoruluyorsun…

Ben bilmem ucuz nasıl sevilir. Ama millet kelepir sevmelerin peşinde. Beni sevecekse birisi. Yüreğimin ederini bilecek. Kaç arşındır sevdanın boyu kaç hokkadır yüreğin ağırlığı bilecek... Bilmiyorsa öğrenecek... Çok yanmalarım oldu çok acılarım, ama SEVMEKTEN hiç korkmadım. Eğer ben sevdalardan kaçmıyorsam hakkım olanıda isterim.. YÜREĞİNİ... Sözün özü; benimsen benimsin... Yok değilsen; İŞİN GÜCÜN RASTGELSİN...

Bazen olması için bildiğin her şeyi yaparsın olmaz...söylenen her şeyi yaparsın olmaz..okudugun her şeyi yaparsın olmaz..inandıgın her şeyi yaparsın yine olmaz...düşünürsün olmaz taşınırsın olmaz olmuyor olmaz olmaaaaaazzz...

Aslı astarı olmadığı halde ruhumu okşadığı için anımsamayı sevdiğim şeylerin, eski duygularımın kısır, saçma hayallerimin yıldönümlerini kutluyorum artık. Hayalini kuracağım bir olayı yaşayamadığıma göre saçma hayallerin hayalini yaşamak kalıyor geriye..

Bazen herşeye yeniden başlamak istersin ama bin türlü olmazın vardır başlayamazsın..

Geri