Nevermore* Katılımcı 31 Ags 2014 #71 Out of Love , Sacrifice is born ... Hate is Born .. And We were able to know Pain.. - Pein
Nevermore* Katılımcı 31 Ags 2014 #74 "Eğer birinin acısını paylaşmazsan, onu anlayamazsın. Ama sadece onları anladın diye, onlarla aynı fikirde de olamazsın." - Pein
"Eğer birinin acısını paylaşmazsan, onu anlayamazsın. Ama sadece onları anladın diye, onlarla aynı fikirde de olamazsın." - Pein
Nevermore* Katılımcı 31 Ags 2014 #76 Özgür olduğumuz için burada değiliz . Özgür olmadığımız için buradayız. Kaçmak için nedenimiz yok . Şunu ikimizde çok iyi biliyoruz ki , Eğer amaç olmazsa bizde var olmayız .
Özgür olduğumuz için burada değiliz . Özgür olmadığımız için buradayız. Kaçmak için nedenimiz yok . Şunu ikimizde çok iyi biliyoruz ki , Eğer amaç olmazsa bizde var olmayız .
Nevermore* Katılımcı 31 Ags 2014 #77 - İnsan Sevmeyi öğrendiğinde , nefret etme riskinide sırtlanmış olur .
Nevermore* Katılımcı 31 Ags 2014 #78 Behzat Ç. küfür edince dizi,Cem Yılmaz küfür edince komik,Can Yücel küfür edince edebiyat, ben küfür edince terbiyesiz oluyorum...
Behzat Ç. küfür edince dizi,Cem Yılmaz küfür edince komik,Can Yücel küfür edince edebiyat, ben küfür edince terbiyesiz oluyorum...
Nevermore* Katılımcı 31 Ags 2014 #79 Marla Singer'in hayat felsefesi her an ölüme hazırlıklı olmasıydı , hayatındaki en büyük trajedi ise bir türlü ölememesiydi . - Fight Club
Marla Singer'in hayat felsefesi her an ölüme hazırlıklı olmasıydı , hayatındaki en büyük trajedi ise bir türlü ölememesiydi . - Fight Club
Nevermore* Katılımcı 31 Ags 2014 #80 - İnsan Davranışları Arasında En belirgin Olanı Gerçeği Reddetmektir.