felsefe_mi ...!... Özel üye 17 Hzr 2013 #41 ZeyNoO dediki: Hehhh işte o ama devamı oha şeklinde değildi sanırım yaa Genişletmek için tıklayın... Evet kibarlaştırmıştım Bravo idi o kısmı
ZeyNoO dediki: Hehhh işte o ama devamı oha şeklinde değildi sanırım yaa Genişletmek için tıklayın... Evet kibarlaştırmıştım Bravo idi o kısmı
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Hzr 2013 #42 felsefe_mi dediki: Evet kibarlaştırmıştım Bravo idi o kısmı Genişletmek için tıklayın... Tamam sorumun cevabımı aldım Teşekkür ederim yarın başka bir soruyla gelirim karşına şimdi çıkmalıyım ) İyi geceler
felsefe_mi dediki: Evet kibarlaştırmıştım Bravo idi o kısmı Genişletmek için tıklayın... Tamam sorumun cevabımı aldım Teşekkür ederim yarın başka bir soruyla gelirim karşına şimdi çıkmalıyım ) İyi geceler
felsefe_mi ...!... Özel üye 17 Hzr 2013 #43 RUZG4R dediki: Asıl soru şimdi geliyor . Kadınlar ne ister .? Bu arada konunda ne çok ziyaretçi var Genişletmek için tıklayın... He yaa ona bende anlam veremedim Ziyaretçi patlaması yaşıyoruz Kadınlar ne istere şöyle resimli cevap vereyim Benim kriterim az Pinti olmasın, hayat görüşü bana uysun tamamdır
RUZG4R dediki: Asıl soru şimdi geliyor . Kadınlar ne ister .? Bu arada konunda ne çok ziyaretçi var Genişletmek için tıklayın... He yaa ona bende anlam veremedim Ziyaretçi patlaması yaşıyoruz Kadınlar ne istere şöyle resimli cevap vereyim Benim kriterim az Pinti olmasın, hayat görüşü bana uysun tamamdır
felsefe_mi ...!... Özel üye 17 Hzr 2013 #45 RUZG4R dediki: İnsanların senin hakkında en büyük yanılgısı nedir? Genişletmek için tıklayın... Kimseyi beğenmez, kibirli birisi olduğumu söylerler İlk girdiğim ortamlarda hemen "Canımlı, cicimli" olamam... Çekingenimdir
RUZG4R dediki: İnsanların senin hakkında en büyük yanılgısı nedir? Genişletmek için tıklayın... Kimseyi beğenmez, kibirli birisi olduğumu söylerler İlk girdiğim ortamlarda hemen "Canımlı, cicimli" olamam... Çekingenimdir
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 17 Hzr 2013 #46 felsefe_mi dediki: Çekingenimdir Genişletmek için tıklayın... Haha ama öylesin bence kendin hakkında sorular sorulması seni biraz geriyor gibi geldi bana varmıdır aslı?
felsefe_mi dediki: Çekingenimdir Genişletmek için tıklayın... Haha ama öylesin bence kendin hakkında sorular sorulması seni biraz geriyor gibi geldi bana varmıdır aslı?
felsefe_mi ...!... Özel üye 17 Hzr 2013 #47 RUZG4R dediki: Haha ama öylesin bence kendin hakkında sorular sorulması seni biraz geriyor gibi geldi bana varmıdır aslı? Genişletmek için tıklayın... Aslı yoktur. Zaten çok özel bir soru olursa demokratik hakkımı kullanırım
RUZG4R dediki: Haha ama öylesin bence kendin hakkında sorular sorulması seni biraz geriyor gibi geldi bana varmıdır aslı? Genişletmek için tıklayın... Aslı yoktur. Zaten çok özel bir soru olursa demokratik hakkımı kullanırım
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 17 Hzr 2013 #48 Eğer evinde yangın çıksa, kurtaracağın tek şey ne olur? (şimdi diyorsun ki sanane nedeni yanıtı alınca söyleyeceğim )
Eğer evinde yangın çıksa, kurtaracağın tek şey ne olur? (şimdi diyorsun ki sanane nedeni yanıtı alınca söyleyeceğim )
felsefe_mi ...!... Özel üye 17 Hzr 2013 #49 RUZG4R dediki: Eğer evinde yangın çıksa, kurtaracağın tek şey ne olur? (şimdi diyorsun ki sanane nedeni yanıtı alınca söyleyeceğim ) Genişletmek için tıklayın... Yanıtı bekliyorum Ev yansa önce kendimi kurtarırım
RUZG4R dediki: Eğer evinde yangın çıksa, kurtaracağın tek şey ne olur? (şimdi diyorsun ki sanane nedeni yanıtı alınca söyleyeceğim ) Genişletmek için tıklayın... Yanıtı bekliyorum Ev yansa önce kendimi kurtarırım
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 17 Hzr 2013 #50 felsefe_mi dediki: Yanıtı bekliyorum Ev yansa önce kendimi kurtarırım Genişletmek için tıklayın... olmazz kendin dışında bir nesne seçmelisin
felsefe_mi dediki: Yanıtı bekliyorum Ev yansa önce kendimi kurtarırım Genişletmek için tıklayın... olmazz kendin dışında bir nesne seçmelisin